WEBDESIGN

Vandaag de dag zijn we verbonden met het internet, waar en wanneer we maar willen en dit voor de meest uiteenlopende zaken . Dit maakt dat uw website en online identiteit “HET UITHANGBORD” zijn van uw bedrijf. Een fris ogend, vernieuwend design van uw website en social media, gecombineerd met een optimale gebruikservaring op alle apparaten zijn daarbij de kenmerken om u te onderscheiden van de concurrentie.
Laat dit nu net zijn wat wij u kunnen bieden.

Responsive webdesign

Of uw website wordt bezocht via een computer, smartphone of tablet,  uw bezoekers krijgen steeds een gebruiksvriendelijke en duidelijke website met elk toestel.

Visueel aantrekkelijk ontwerp

Onder het motto “het oog wil ook wat” ….

Social media

Een lay-out aangepast aan uw huisstijl, advertenties via Facebook, …  Wij helpen uw SOCIAL MEDIA professioneel upgraden.

Webshop

Het aantal online verkopen neemt nog altijd toe. Denkt u erover om een webshop te beginnen? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Domeinnaam & hosting

Vooraleer jouw website online komt te staan, moet je een domeinnaam hebben. Wij helpen jou met het kiezen van de gepaste domeinnaam en extensie. Tevens zorgen wij voor snelle en betrouwbare hosting.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Wij zorgen ervoor dat u in het oog springt bij potentiële klanten door uw website bovenaan te plaatsen in zoekresultaten van verscheidene zoekmachines.